palvelumme

Titanic, green screen video shooting, PictureThis Entertainment

Suunnittelun & toteutuksen ammattilaiset: check

Tuotanto

 

Tuottamisfilosofiamme on mahdollistaa hyvä meininki sekä lopputuloksen kannalta otolliset työskentelyolosuhteet ja -välineet kaikille työryhmän jäsenille aina esituotantoon osallistuvista jälkitöihin asti. Motivoituneet ammattilaiset hoitavat isolla palolla sen, minkä parhaiten osaavat. Tämä näkyy lopputuloksessa vielä piirun verran parempana!


Esituotantomme kattaa tarvittaessa myös sisällöllisen suunnittelun ja käsikirjoittamisen. Luomme yhtä lailla tarkasti kohdennettuja niche-sisältöjä kuin laajoja monimediakokonaisuuksiakin.

Kenttätyö

Kuvaajamme ja äänittäjämme ovat kotimaisen televisioviihteen piinkovia ammattilaisia. Ryhmällämme on poikkeuksellisen laaja kokemus myös kansainvälisistä tuotannoista ja haastavistakin kuvauslokaatioista. 

Globaalin kontaktiverkostomme ansiosta pystymme järjestämään ja toteuttamaan projekteja aina pohjoisesta Lapista eteläisimpiin Euroopan kohteisiin.

Kuvittelemme kaikenlaista

Live streaming with green screen, PictureThis Entertaiment, video tuotanto

livetuotanto

Livessä on vaan jotain erityistä!

 

Livetuotantoihin liittyvä kerrasta onnistumisen paine ei pysäytä – vaan suorastaan inspiroi – työnsä hallitsevia ammattilaisia. Kokemus auttaa toimimaan määrätietoisesti mutta herkästi reagoiden.

 

Työryhmällämme on laaja ymmärrys tekniikasta ja ohjelmistoista. Tästä syystä pystymme räätälöimään toteutuksen jokaisen tilaajan ja yhteistyökumppanin tarpeisiin. Homma hoituu yhden hengen striimi-tuotannoista isompaankin tiimiin – kaluston kera, totta kai.

 

Käytössämme on myös moneen sopivat studiotilat, mutta aina voidaan keksiä muutakin!

Jäkikäsittelyä & post-production, PictureThis Entertainment, video muokkaus.

jälkikäsittely
ja fx

Lopullinen taika tapahtuu timelinella

 

Leikkaajamme ovat monessa liemessä liotettuja rytmin, tarinankerronnan ja ongelmanratkaisun ammattilaisia. 

 

Yleisimmät kuvan- ja äänenkäsittelyohjelmat ovat meille enemmän kuin tuttuja. Hallitsemme myös 3D-maailman. Mallinnamme tuotteen kuvaksi tai muutamme green screenin aidoksi maailmaksi – tyylillä.