palvelumme

IMG_20201222_174547.jpg

esituotanto ja kenttätyö

Esituotannossa ja kenttätyössä tärkeintä on saada työryhmälle hyvä tekemisen meininki. Esituotannolla tarkoitamme palveluiden käsikirjoittamista ja suunnittelutyötä. Osaamme suunnitella sekä käsikirjoittaa niin tarinallisia kuin markkinointipainotteisia projekteja. 

 

Kenttätyössä toteutamme projektiemme fyysisen työvaiheen. Hallitsemme erilaiset kuvausolo-suhteet, ja kalustomme pystyy rantautumaan niin Helsingin ydinkeskustasta pieniin green screen -tuotantotiloihin. 

IMG_20201222_174547.jpg

livetuotanto

Livetuotannot tuovat työhömme jännitystä. Liven tuoma paine ei pysäytä meitä, vaan osaamme toimia nopeasti ja päämäärätietoisesti jokaisessa lähetyksessä. Hallitsemme striimituotannossa OBS:n sekä Wirecastin käytön. Osaamme myös käyttää kaikenlaisia striimikalustoja sekä tarpeen vaatiessa rakentaa ja purkaa kokonaisen striimistudion. 

 

Meiltä saat omaan tarpeeseesi yhden henkilön striimi-tuotannosta monen henkilön taustatiimin kaluston kanssa. 

IMG_20210226_103424.jpg

jälkikäsittely
ja fx

Jälkikäsittely on tuotantomme yksi parhaista osaamisalueista. Usein tarinat, hienot kuvat ja videot saavat loppusilauksen jälkikäsittelyssä. Niin sanottu "taika" luodaan siellä.  

 

Hallitsemme kaikkia Adoben ohjelmia, ja jos jotain emme osaa sen opettelemme. Erikoisosaamisalaamme on 3D- sekä Green Screen tekniikka.