IMG_20210109_100510_edited.jpg

PICTURETHIS ENTERTAINMENT OY

KUVITTELEMME KAIKENLAISTA

Kaikki sai alkunsa jo lapsuusiässä, kun koimme pakottavaa tarvetta kuvata harrastuksiamme videolle ja kasata klipeistä viihdyttäviä teoksia perheillemme. Tätä perinnettä olemme jatkaneet ammatiksi asti.

 

​Mielestämme työnteko voi olla hauskaa, vaikka siihen suhtaudutaan vakavasti. Hyvinvoivat ihmiset tekevät työnsä sydämellä.

 

Ydinporukkaamme kuuluu kuusi ihmistä, mutta ympäriltämme löytyy kattava verkosto eri tavoin erikoistuneita ammattilaisia. Pidämme kunnia-asiana, että työnjälkemme on aina timanttiinsa hiottua.

Olemme tehneet yhteistyötä muun muassa Telia eSports, Love Island Suomi, Hei! Olen julkkis päästäkää pois täältä!, Varasto 2, M/S Romantic -tuotantojen kanssa.
 

Kansainväliset tuotannot ovat meille tuttuja. 

Olemme työskennelleet ympäri Eurooppaa, sekä olemme olleet mukana Kiinalaisten tuotannossa Lapissa. Erillaiset kulttuurit ja työskentelytavat ovat meille enemmän, kuin tervetulleita.


Kanssamme viihtyvät myös esimerkiksi Bauer media, Bisse.fi, Breaks Finland, Concreto, FinFocus, Flik Helsinki, InezTv, Luhta, Nordic Progress, SanomaMedia, Selkäliitto sekä Tori.fi